Afbouwspecialist nodig?

Neem contact op met Medea

Onze ervaring en integrale visie helpen ons effectief meedenken over praktische oplossingen voor uw afbouwvraagstukken. Laten we kennismaken!

Contactformulier

Contactgegevens

Medea
Ron & Margreet van Dalen
Telefoon +31 (0)76 720 09 55
contact@medea-afbouw.nl

Lavadijk 50
4706 KT Roosendaal

KvK 72901306

Ron van Dalen | Medea

Over Ron

Ron heeft als bouwkundige tientallen jaren ervaring opgedaan met de coördinatie van uiteenlopende projecten. Met zijn kunde en kennis heeft hij veel vertrouwen opgebouwd in de branche. In 2018 besloot Ron samen met zijn vrouw Margreet een zijweg in te slaan; die van de duurzame afbouw. Ook in de bouw is namelijk steeds meer behoefte aan duurzame alternatieven en oplossingen. Met zijn praktijkgerichte, integrale denkwijze binnen de afbouw, komt zijn specialisme als geroepen.

Margreet van Dalen | Medea

Over Margreet

Margreet heeft meer dan 15 jaar als transportmanager zee- en luchtvracht gewerkt bij Philips Lighting en daarna jarenlang haar eigen administratiekantoor gerund. Toen het idee ontstond om samen met Ron Medea op te richten, lieten ze er geen gras over groeien. Ze begonnen snel aan hun nieuwe, gezamenlijke ondernemersavontuur. Margreet is verantwoordelijk voor alle administratieve zaken en coördinatie rondom diverse projecten.